tag:blogger.com,1999:blog-7787016890813797139.post5381560910627494061..comments2011-10-26T18:46:33.697+02:00Comments on Raskuvana Vrana (The Cooking Crow): Fijasko mafini (Fiasco Muffins)Be Jayhttp://www.blogger.com/profile/06923406239852131222noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7787016890813797139.post-6318404383592948022011-09-09T17:07:22.493+02:002011-09-09T17:07:22.493+02:00Uh i ja bas volim slankast ukus u kolacima i slatk...Uh i ja bas volim slankast ukus u kolacima i slatkisima uopste, u tome prednjaci jedan americki slatkis od kikiriki butera i cokolade - savrsenstvo! U palacinke isto obavezno mrva soli. Ali ovde nije bilo mesanja ukusa nego je prvenstveno bilo slano, a tek onda kad zastanes i razmislis shvatis da je pomalo i slatko :D Mozda bi trebalo da se proba sa praskom za pecivo umesto sode bikarbone, iako je on totalno nezdrav... Videcu da se prisruzim igrici ako stignem! Ovakav brownie prvi put vidim, moracu malo da proucim recept. Hvala na prvom komentaru! :*Be Jayhttps://www.blogger.com/profile/06923406239852131222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7787016890813797139.post-82140077934679662011-09-09T16:36:06.958+02:002011-09-09T16:36:06.958+02:00Jesi sasava, da za prvi recept na blogu izaberes &...Jesi sasava, da za prvi recept na blogu izaberes "neuspeli". Super izgledaju i moram reci, gre'ota!<br />Licno mi smeta intenzivno slan ukus u slatkisima, cak i za palacinke stavim mrvicu. Ovde ide dosta sode bikarbone koja je takodje slana, pa bih recimo ja jos smanjila so za testo. Inace volim gumenasta testa. :)<br />Ako imas jos tih kapljica, mozes da nam se pridruzis ovde:<br />http://kuvarigrice.blogspot.com/2008/11/kuvarijacije-pravila.html<br />:*Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.com